Independent sommar

"People is the new media" kan låta som en amerikansk klyscha, MEN - faktum är att kraften och snabbheten i sociala medier gör att den kommunikationen fortsätter att ta öka jämfört med traditionella kanaler. I en tid när det finns lika många personliga varumärken som det finns användare så tenderar vi att värdera transparens och personlighet. Detta i kombination med att de flesta människor är uppkopplade dygnet runt och alltid har en musikspelare tillgänglig i sin telefon, gör att vi tro att denna produkt ligger helt rätt i tiden.

Tanken med Independent sommar är att spela in personliga program (podcasts) där den utvalde bestämmer helt fritt vad den vill prata om och vad innehållet ska vara. Storyplay ansvarar för produktionen och garanterar hög kvalitet. Resultatet blir ett personligt tidsdokument och förhoppningsvis får lyssnaren en fördjupad relation till personen som gjort avsnittet.

Independent sommar är perfekt som en teambuildingaktivitet för både små och stora organisationer. Eftersom ett program på ca 30 minuter kan finnas som MP3-fil på antingen en hemsida, blogg eller ett intranät så blir det ganska kravlöst - lyssna om ni vill, och det kan vara lika intressant att höra den nyanställde 19-åringens program som ledningsgruppens.      

Lyssna gärna på programmet här på sidan som vi (Storyplay) har producerat åt Christer Andersson. Christer ville göra detta i samband med att han fyllde 50 år som ett innehåll för sina vänner och de som vill lyssna. Christer hälsar att "Det var grymt kul att göra ett eget program och för mig var det nyttigt att stanna upp och reflektera över vad man har varit med om i livet. Att planera innehållet, välja musik och läsa in det i studion är en upplevelse i sig och om någon tycker att programmet är kul att lyssna på så är det jätteroligt men jag gjorde det mest för min egen skull."     

Independent sommar - Christer Andersson
00:0000:00